video

Met video scoor je beter op Facebook!

Meer bereik met video

Als je veel met Facebook werkt, dan zal je merken dat je meer interactie krijgt als je een video publiceert. Meer dan alleen een tekst of afbeelding. Ook het bereik wordt groter. Het toonaangevende Frankwatching laat in dit artikel zien hoe belangrijk het plaatsen van bewegend beeld voor Voetbal International is geweest.

Wat verstaat Facebook onder een video?

Voor Facebook is een video een filmpje met een serie beelden achter elkaar gezet. Dat kan bewegend beeld zijn, maar dat mag ook een diaserie zijn. Een diaserie met bijvoorbeeld overgangen, teksten en muziek. Wat Facebook (maar ook Youtube) belangrijk vindt is dat het materiaal origineel is en jouw eigendom. Dus geen beeldmateriaal van een ander gebruiken, of populaire muziek van een popster waar auteursrecht op rust.

Zelf een video maken?

Je hebt er vast en zeker wel eens over nagedacht om ook voor jouw bedrijf een video in te zetten. Maar zullen er tal van redenen zijn waarom het er nog niet van gekomen is.

Te weinig tijd, geen goede foto’s, geen kennis om de foto’s in een filmpje te zetten, of bang om auteursrechten te schenden…

Daarom dachten wij dat het een goed idee zou zijn om dit aan te bieden. Alles voor een klein prijsje.

Of video laten maken?

We komen bij je op bezoek, bespreken welke boodschap je met de video wilt uitzenden en maken de foto’s. Je krijgt de foto’s te zien en kan ter plekke beslissen welke foto’s opgenomen kunnen worden in de video.

Doordat we de foto’s zelf maken, en wij jou het recht verlenen om de foto’s te gebruiken én wij gebruik maken van auteursrechtvrije muziek, kom je niet in de problemen bij Facebook en Youtube.

Duur? Nee hoor. Buiten de reiskosten (in Oss zelfs gratis) kost een kant en klare video maar 100 euro. Daar kan je niet tegenop adverteren, toch?

Video voorbeelden

We hebben een aantal video’s bij elkaar gezet om je een indruk te geven.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.